• firmanrehberde@gmail.com
  • +905322025122
TAKİBE AL FAVORİLERE EKLE
83 ZİYARETÇİ
  • YETKİLİ KİŞİ: Aytekin AKKAYA
  • ADRES: İkitelli OSB Atatürk Bulvarı No:100 B:1 Kat Çelik Törün Endüstri Merkezi, 34306 Başakşehir/İstanbul
  • TELEFON: 0 (212) 674 7608
  • SOSYAL MEDYA:
AÇILIŞ - KAPANIŞ 08:30 - 18:30

FİRMA HAKKINDA

MERTDOOR, kuruluşundan günümüze siz değerli müşterilerine minimum maliyetler ile maksimum kalitede ürün ve hizmet sunmak amacı ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Eğitimli personeli ve son teknoloji üretim parkuru ile ürün yelpazesini her geçen gün genişletme, özel projelerinizde güçlü çözüm ortağınız olarak sizlere destek vermektedir.

Toptan ve perakende ürün/hizmet sunumu, özel proje danışmanlığı ve uygulamaları konularında MERTDOOR olarak kısa vadeli hedeflerimize başarı ile ulaşmış durumdayız. Uzun vadeli hedeflerimizden en önemlisi olan, Ar-Ge yatırımı yaparak sektöre yön veren global bir firma olmak için hızlı ama emin adımlar ile ilerlemekteyiz.

Standart ölçülerde kapı üretimi, özel proje ölçülerinde kapı üretimi, standart dışı teknikler ile üretilen ve uygulama alanları standart olmayan kapı üretimi, yangın ve güvenlik kapı üretimi gücümüze güç katmakta, taleplerinize karşılık profesyonel olarak hizmet sunmaktayız.

Dünya standartlarına sahip, kalite kontrolü ezber yöntemler ile değil teknik bilgiler ve teknoloji ile yapılan, servisi ve satış sonrası destek ağı olan;

“MERTDOOR ürünleri ile maksimum memnuniyet, minimum maliyet…”

FİRMA HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.