• firmanrehberde@gmail.com
  • +905322025122
TAKİBE AL FAVORİLERE EKLE
139 ZİYARETÇİ
  • YETKİLİ KİŞİ: Mehmet Sağlam
  • ADRES: Kazım Orbay Sokak Soğanlık Kartal/İstanbul
  • TELEFON: 0 (544) 443 4212
  • SOSYAL MEDYA:
AÇILIŞ - KAPANIŞ 08:00 - 00:00
SERVİS SAATLERİ 07:00 - 00:00
SERVİS YERLERİ TÜRKİYE

FİRMA HAKKINDA

Şehirler arası kurye aynı şekilde, sizi her zaman haberdar edebilmemiz için en son teknoloji şehirlerarası kurye GPS takip ve uydu izleme yazılımımıza her zaman erişebileceksiniz. Herhangi bir anda, şehirlerarası kurye gönderinizin tam olarak nerede olduğunu ve daha da önemlisi daha ne kadar yol kat etmesi gerektiğini öğrenmenize sadece birkaç saniye kaldı.

Gecelik şehirlerarası kurye sevkiyatınızla ilgili her şeyden haberdar olmakla kalmaz, aynı zamanda kendi şehirlerarası kargo teslimat müşterileriniz de haberdar olur. Böylece dahil olan herkes için mümkün olan en iyi durumu yaratırsınız. Şehirlerarası kurye teknolojisinin, kendi ofisimizin rahatlığında da olsa, özel şehirlerarası kurye teslimat sürücülerinizi takip etme şansı verdiğini unutmayın. Her zaman rota üzerinde ileriye bakabilirler ve olağan dışı kötü hava koşulları veya sorunlu trafik düzenleri gibi gecikmeye neden olabilecek her şeyin farkında olabilirler.

Şehirlerarası kurye sürücüleri yol üzerin de ki engellerden herhangi biri tespit edilirse, hemen alternatif bir rota üzerinde çalışmaya başlayacaklar. Şehirler arası kurye lojistikleri, sizinle sizin için çok önemli olan hedefler arasında kesinlikle hiçbir şeyin durmadığından emin olmak adına. Şehirlerarası moto kurye gönderinizin yolculuğunun bir kısmının veya hatta çoğunluğunun hava yoluyla tamamlanması gerekiyorsa endişelenmeyin.

Bu amaçla da birkaç şehirlerarası kurye teslimat seçeneğimiz var. Kesinlikle ilgilenmek isteyeceğiniz özellikle iki tanesi vardır ve her ikisi de hem gece şehirlerarası kurye gönderimi hem de aynı gün şehirlerarası kurye gönderim hizmetleri için mevcuttur.
Şehirlerarası kargo teslim edilmesi gereken eşyalarınızın nereye gitmesi gerektiğinde bir sonraki şehirler arası teslimat seferleri size hiçbir şey için endişelenmenize gerek kalmayacak kadar yer ayıracağız. Bu noktada, şehirlerarası teslimat lojistik süreçlerini içi gibi biliyoruz ve ihtiyacınız olan her şeyle, hiç şüphesiz ilgilenebilecek durumdayız.

Şehirler arası kargo gönderinizin bir sonraki teslim saatini beklemesinin gerekmediği durumlar veya başka bir işletmeyle yer paylaşmak istemediğiniz durumlar için idealdir. Şehirler arası kurye çözümleri kelimenin tam anlamıyla size tamamen kendinize ait olabilecek moto kurye teslimat sürücüsünü size kiralayacağız. Zamanın değerli olduğu aynı gün şehirlerarası teslimatlar ve gece şehirlerarası nakliye durumları için ideal. Hangi şehirler arası teslimat seçeneğini seçerseniz seçin, eşyalarınızı almak ve güvenli bir şekilde kurye araçlarımızdan birine yüklemek için bulunduğunuz yere bir şehirler arası kurye sürücüsü göndereceğimizi bilin.

FİRMA HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.