• firmanrehberde@gmail.com
  • +905322025122

FİRMA KATEGORİLERİ

HABER DETAYI

Ocak 28, 2023 7:10 am

Firma Tanıtım Seo Markalaşma Yolu

Firma Tanıtım Seo Markalaşma Yolu

Markalaşma süreci, bir markanın kuruluşunda ve geleceğinin sağlam temellere dayandırılıp akıllarda kalıcı olmasında önemli birtakım adımları atmayı gerektirmektedir. Bizler Bu Durumda Sizlere destek Olma Amaçlı Sizleri Markalarınızı Yapmış Olduğunuz İşleri Bir Adım daha Yukarıya Taşıya Bilmek Adına Yaptığımız Çalışmalar Sonuncunda Google Arama Motorunda Sizleri Üst Sayfalara Taşıyabiliriz

SEO uygulamaları tanıtım yazılarında uygulanarak markanın internet ortamı üzerinde reklamı yapılır. Markalaşmak isteyen bir firma için SEO büyük önem arz eder. Yapacağımız Çalışmalar Neticesinde Sizlere Yaptığımız Çalışmanın Sonucunda Sizlere daha Çok Fazla Telefon Aramaları veya Mail İle Dönüşlerin Artırdığını Göreceksiniz

SEO Hizmeti ile Tanıtım Yazısı

  • Tanıtım yazısının konusu belirlenmelidir. Spesifik konular seçmek, genel konular seçmeye oranla daha çok tıklanmanıza neden olabilir.
  • SEO çalışması için kullanılacak anahtar kelimeler konuya uygun bir biçimde belirlenmelidir ve tanıtım yazısı içinde uygun yerlerde sıklıkla kullanılmalıdır.
  • Tanıtım yazısı bilgilendirici, okuyucuyu web site ziyareti için ikna eden, ilgi çekici, tanıtıcı özelliklerde olmalıdır.
  • Kaleme alınan site dışı SEO tanıtım yazıları marka kimliğine uygun bir üslupla şekillendirilmelidir.
  • En az 300 kelimelik tanıtım yazılarıyla site dışı SEO çalışmalarını sürdürmek idealdir.
  • Tanıtım yazıları %100 özgün olmak zorundadır.
  • Tanıtım yazılarında konuyla ilgili linkler yer alır. Bu çalışmaya basitçe backlink adı verilmektedir. Tanıtım yazılarının kaliteli yazılması ve müşteriyi paylaşıma yönlendirmesi doğal yoldan backlink sağlar.

Backlink Nedir?

Bir A sitesinin başka bir B sitesine verdiği tıklanabilir bağlantılar, backlink olarak bilinmektedir. Farklı sınıflandırmalarla birbirinden ayrılmış backlink çalışmalarından en etkili olanı Do Follow Backlink’tir. Bu uygulamada backlink veren internet sitesi, linki verdiği sayfaya puan kazandırır.

Sizin sitenizle aynı konular üzerinde yoğunlaşan bir siteden alacağınız backlinkler, konu-link uyumunu da yakalayacağı için arama motorlarında üst sıralarda çıkma şansınızı arttıracaktır.

Backlink, site dışı SEO’da önemli bir noktadır. Elbette bir sitenin insanların hafızalarına ve gönüllerine kazınması ürettiği kaliteli içeriklere bağlıdır ancak doğru bir şekilde yürütülmeyen backlink çalışmaları sitelerin insanlara ulaşma şansına ket vuracaktır.

Tanıtım Yazısı Ne İşe Yarar?

  • Tanıtım yazısı bir şirketin ya da markanın bilinirliğini arttırmaya yönelik hazırlanabilir.
  • Sektöre yeni bir giriş yaptıysanız ve tanıtım yazılarına ayıracak iyi bir bütçeniz de varsa nişinizle alakalı otoriter sitelerden şirketinizi ve hizmetlerinizi tanıtan içerikler hazırlayarak tanıtım yazıları alabilirsiniz. Bu sayede kısa sürede hedef kitlenize daha hızlı ulaşabilir ve güvenlerini kazanabilirsiniz.
  • Tanıtım yazısı almak son derece kolay olduğu gibi son derece de önemli bir konudur. Tanıtım yazısı eğer yanlış bir şekilde hazırlanır ve yanlış backlink stratejileri ile yapılırsa size fayda sağlamayacağı gibi zarar da verebilir.
  • Domain otoritesi yüksek sitelerden alınan tanıtım yazıları ile elde edilen backlinkler arama motorlarında anahtar kelimelerde daha üst sıralara çıkmanızda yardımcı olacaktır.

 

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.