• firmanrehberde@gmail.com
  • +905322025122
TAKİBE AL FAVORİLERE EKLE
162 ZİYARETÇİ
  • YETKİLİ KİŞİ: Abdullah önderöğlü
  • ADRES: Gaziler Mah. 244 Sk. No: 2M Kepez/Antalya
  • TELEFON: 0 (536) 774 6000
  • SOSYAL MEDYA:
AÇILIŞ - KAPANIŞ 08:00 - 18:00
SERVİS SAATLERİ 08:00 - 18:00
SERVİS YERLERİ TÜRKİYE

FİRMA HAKKINDA

Major Makine, uzman kadrosunun 38 yıllık mühendislik tecrübesini, endüstriyel alanda hizmete sunmak ve müşterilerinin sektörel ihtiyaçlarına en iyi şekilde destek sağlamak için 2022 yılında kurulmuştur. Antalya merkezli kurulan Major Makine, gelişmiş makine parkuru ile her geçen gün hızlı bir ivme kazanarak üretim faaliyetlerine devam etmektedir.Firmamızda sıvı dolum makinesi, etiket makinesi ve kapak kapatma makinesi başta olmak üzere çeşitli sektörlerin taleplerine uygun düzeyde makine üretimi yapılmaktadır.

Ürün siparişi, makine geliştirme ve üretim aşamasına kadar olan bütün süreçler özenle planlanarak uzman kadromuzla birlikte sistematik bir şekilde üretim sağlanmaktadır. Sürekli gelişen üretim kalitemizle, müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için ileri segmentte makineler üretmekteyiz.

Makine üretimi alanında öncü ve çözüm odaklı olmayı ilke edinen Major Makine, müşterilerin sektörel taleplerini etkin, güvenilir ve uluslararası standartlarda karşılamaktadır.

Globalleşen sanayi ile birlikte gelişimini sürdüren Major Makine, güçlü deneyimini yenilikçi teknolojiyle birleştirerek, üretim sürecinde dinamik çözümleri ortaya çıkaran profesyonel mekanizması çerçevesinde öncü konumunu korumaktadır.

Major Makine, müşterilerine Ar-Ge desteği de vererek iş birliği yaptığı firmaların rakiplerine oranla daha kararlı çalışmasına olanak sağlamaktadır. Sürdürdüğü Ar-Ge ve inovasyon çalışmaları ile dünyadaki güncel teknoloji gelişimini yakalayan Major Makine, üretimini gerçekleştirdiği özel

FİRMA HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.