• firmanrehberde@gmail.com
  • +905322025122
TAKİBE AL FAVORİLERE EKLE
162 ZİYARETÇİ
  • YETKİLİ KİŞİ: yusuf usta
  • ADRES: zümrüt Mahallesi No 4 Kocasinan Kayseri
  • TELEFON: 0 (505) 478 6138
  • SOSYAL MEDYA:
AÇILIŞ - KAPANIŞ 08:30 - 19:30

FİRMA HAKKINDA

05054786138 Pimapen bakımı, cam tamiri yaptırmayı geciktirdiğinizde kış aylarında evinizin yeteri kadar ısınmadığına şahit olursunuz. PVC pencereden soğuk giriyor diyorsanız pvc pencere kapı fitil değişim zamanı gelmiş ya da pencerenizin ayarı bozulmuş demektir. İşinde uzman olan ekibimiz zarar gören pimapenlerinizin tamirini en iyi şekilde gerçekleştirir. PVC pencere camı nasıl sökülür araştırıyorsanız bu işi yapacak deneyimli kişilere ihtiyacınız olduğu ortadadır. PVC doğramaları zamanla yıpranır ve ilk günlerdeki performansını göstermeyecek hale gelir.
Bunun sebeplerinden birisi de plastik doğramanın esnek malzeme olmasından kaynaklanır. Gün geçtikçe bakımı yapılmayan kapı ve pencereler performansını kaybeder. PVC pencere takozlama işlemini yaparak müşterilerinin her tür PVC pimapen kapı ve pencere sistemlerini tamirini yapan elemanlarımız uygun fiyatlarla ustalığını konuşturur. Pencere Tamiri konusunda uzman olan personellerimizle tamir bakım, alüminyum doğrama sistemleri montaj için bizi arayabilirsiniz.
KAYSERİDE BİR İLK!!! PİMAPEN TAMİR SERVİSİ  PENCERELERİNİZİN KIŞLIK BAKIMINI YAPTIRIN ÜŞÜMEYİN  kayseri pvc tamir servisi , FIRATPEN TAMİRİ,PİMAPEN TAMİRİ, Adopen Tamiri , Pimapen Tamiri , Winsa Tamiri ,Fıratpen Tamiri , Kömmerling Tamiri, winhouse tamiri kayseri, kayseri pvc tamiri Akapen Tamiri , Alfapen Tamiri , Bilkapen Tamiri , Dimex Tamiri , Egepen Tamiri , Enderpen Tamiri kayseri pimapen tamiri , PENCERELERİNİZİN KIŞLIK BAKIMINI YAPTIRIN ÜŞÜMEYİN  Erpen Tamiri , Euroline Tamiri , Filpen Tamiri , Günel Tamiri , interpen Tamiri , Kalpen Tamiri Kebanpen Tamiri , Kompen Tamiri , Pakpen Tamiri , Pentech Tamiri , Plaspen Tamiri , Polipen Tamiri Prokal Tamiri Tecnoplast Tamiri , Trocal Tamiri , Veka Tamiri , Winhouse Tamiri , Yelpen Tamiri , Yildizpen Tamiri , Worldpen Tamiri Adopen Tamiri,kayseri Pimapen Tamiri, Winsa Tamiri, Fıratpen, Kömmerling Tamiri, Akapen Tamiri, Alfapen Tamiri, Bilkapen Tamiri, Dimex Tamiri, EgePen Tamiri, Enderpen Tamiri, Erpen Tamiri, Euroline Tamiri, Filpen Tamiri, Günel Tamiri, Interpen Tamiri, Kalpen Tamiri, Kebanpen Tamiri, Kompen Tamiri, Pakpen Tamiri, Pentech Tamiri, Plaspen Tamiri, Polipen Tamiri, Prokal Tamiri, Tecnoplas Tamiri, Trocal Tamiri, Veka Tamiri, Winhouse Tamiri, Yelpen Tamiri, Yıldızpen Tamiri, Worldpen Tamiri, Pimapen TamiriciKayseri PVC Tamiri ve Bakımı kurumsal Servis Anlayışı olan Firma Bulunmadığının farkındayız Bu doğrultuda PVC Sektöründe Servis Anlayışı ile hizmet vermeyi hedefleyen Firmamız Kayserili hemşerilerimizin Arızalı ve Bakım gerektiren garantisi ve Sözleşmesi dolmuş PVC Kapı ve Pencerelerinin Tamir ve Bakımı konusunda hizmet vermeyi hedeflemiştir PVC Tamiri konusunda yeterli bilgi ve deneyime sahip olan eğitimli Kadrosu ile Arızalı ve bakıma ihtiyacı olan PVC Kapı Pencerelerinizin her türlü Tamir ve Bakımı Servis Anlayışı ile yapılabildiği gibi PVC Doğramalarınızın Orijinal yedek parça İhtiyaçlarınızı da Bir telefonla gidermekteyiz kayseri pimapen tamir servisi,kayseri fıratpen tamir

FİRMA HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.