• firmanrehberde@gmail.com
  • +905322025122
TAKİBE AL FAVORİLERE EKLE
459 ZİYARETÇİ
  • YETKİLİ KİŞİ: MUHAMMED SALİH KILIÇ
  • ADRES: Ulukent Sanayi Sitesi Menemen / İZMİR KARABAĞLAR / İZMİR
  • TELEFON: 0 (530) 136 5515
  • SOSYAL MEDYA:
AÇILIŞ - KAPANIŞ 07:00 - 20:00
SERVİS YERLERİ TÜRKİYE

FİRMA HAKKINDA

  1. 2018 yılı itibari ile yeni vizyon anlayışımız ve son teknoloji ekipmanlarımızla üretim tesisimizde yurtiçi ve yurtdışına Perlit tedariği yapmaktayız.
    Son teknoloji üretim bandımızda has Perlit cevheri genleştirilerek itinayla siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda paketlenir ve kullanıma sunulur.
  2. PERLIT

    Perlit doğal bir biçimde oluşan silisli volkanik taşlara verilen genel bir isimdir.Perlit inci taşı anlamına gelen,grinin tonlarında siyaha kadar değişik renklerde camsı volkanik bir kayadır.
    Perlitsa çeşitli sınıflarda memnuniyetle sunduğu cevher perlit ve perlit ürünleri üretilmektedir. Menemen Ulukent Sanayi Sitesinde bulunan tesisimizde işlediğimiz Perliti siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.
    Genleşme işlemi ham kayaçta suyun varlığı nedeniyle meydana gelen bir süreçtir. Perlit cevheri 850°C üzerinde bir ısıya maruz kaldığında içeriğinde bulunan su buharlaşarak yumuşak bir kayaç elde edilir. Süreç sonunda hafif, olağanüstü fiziksel özelliklerde küçük cam benzeri kabarcıklar meydana gelir.

  3. Perlit doğal bir biçimde oluşan silisli volkanik taşlara verilen genel bir isimdir.Perlit inci taşı anlamına gelen,grinin tonlarında siyaha kadar değişik renklerde camsı volkanik bir kayadır

FİRMA HAKKINDA YORUM YAP

FİRMA HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.