• firmanrehberde@gmail.com
  • +905322025122

İz Tekstil San. Mağazacılık ve Dış Tic. Ltd. Şti

TAKİBE AL FAVORİLERE EKLE
271 ZİYARETÇİ
  • YETKİLİ KİŞİ: burak karataş
  • ADRES: Şemikler Mh. 3005 Sk. No:13/17 Go Life Garden Denizli
  • TELEFON: 0 (532) 359 3550
  • SOSYAL MEDYA:
AÇILIŞ - KAPANIŞ 08:00 - 18:00
SERVİS YERLERİ TÜRKİYE

FİRMA HAKKINDA

Ev Tekstili ve Dekorasyon Ürünleri Üretim Pazarlama Toptan ve Perakende Satış

Şirketimiz 2020 son çeyreğinde Ev Tekstili ve Dekorasyonu sektöründe Denizlide kurulmuştur.

İlk zamanlar  E-Ticaret üzerine başlanan serüvene 2021 yılı son çeyreğinde üretim alanında adımlar atarak hem yurtiçi hem yurtdışı pazara tamamen açılma fırsatı bulduk.

Dışa bağlılığı en aza indirmek adına yarı entegre üretim tesisimizde ürünlerimizin %90ını kendi bünyemizde üretmeye başladık. Çeşitli pazaryerlerinde başarılı satıcı ünvanı alarak markalarımızın değerlerini gün geçtikçe ileri taşımayı sürdürdük.

Hem perakende hemde toptan satış alanında hizmet vererek %100 yerli üretimle ülkemize katma değer kazandırmaya devam ettik.

Kalite,müşteri memnuniyeti,inovasyon,zamanında teslimat kriterlerimizi doğru şekilde yerine getirerek kısa zamanda elde ettiğimiz ilerleme ve başarılarımız her zaman motivasyonumuzu yüksek tutmamıza neden olmuştur.

Yüksek müşteri memnuniyeti ilkesi ile en üst kalite ürünleri kullanıcılarımızla buluşturarak her seferinde pozitif geri dönüşler alarak mutlu müşteriler her zaman motivasyon kaynağımız olmuştur. Hala ilk günkü heyecan ve disiplinle hizmet vermeye devam ediyoruz.

FİRMA HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.