• firmanrehberde@gmail.com
  • +905322025122

Ceza Avukatı Boşanma Avukat Hukuk Bürosu Kayseri

TAKİBE AL FAVORİLERE EKLE
211 ZİYARETÇİ
  • YETKİLİ KİŞİ: Duran Hukuk
  • ADRES: Barbaros Mah. Oymak Cad. Sümer Hukuk Plaza B Blok Kat:10 D:60 Kocasinan/KAYSERİ
  • TELEFON: 0 (555) 565 8173
  • SOSYAL MEDYA:

FİRMA HAKKINDA

Avukatlık çağın ve teknolojinin gerektirdiği her türlü imkandan faydalanarak tarafımıza başvuran vatandaşlarınıza her türlü hukuki desteği sağlamak bununla birlikte kısa zamanda edinmiş olduğu tecrübe ile iş dünyası ve bireysel anlamda hukuki sorunlar karşısında türlü hukuki yardım ve desteği sunmaktır.


Kara avrupası sisteminin sentezi olan ülkemizde dava açmak yürütme istenilen sonucu almak ciddi anlamda zor Çünkü Gerek hakim savcı sayısının azlığı gerekse de tecrübesizliği Türk adalet sistemini gerçekten içinden çıkılmaz bir hal almasına neden oluyor.


Kara avrupası sisteminin sentezi olan ülkemizde dava açmak yürütme istenilen sonucu almak ciddi anlamda zor Çünkü Gerek hakim savcı sayısının azlığı gerekse de tecrübesizliği Türk adalet sistemini gerçekten içinden çıkılmaz bir hal almasına neden oluyor. Bu bakımdan Yargı çevrelerinde dile getirilen öncelikli sorunlardan biri, personel eksikliği. Türkiye’de 11 bin kişiye bir hakim düşüyor. Bu rakam Avrupa Birliği ülkelerinin gerisinde bulunmaktadır.

Duran hukuk bürosu alanında uzman avukatlarıyla kayseri de boşanma avukatı, ceza avukatı hizmeti vermektedir.

 

FİRMA HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.