• firmanrehberde@gmail.com
  • +905322025122
TAKİBE AL FAVORİLERE EKLE
317 ZİYARETÇİ
  • YETKİLİ KİŞİ: MAHSUN AYDIN
  • ADRES: Turan mah. Kurultay sok. No 22 kat 3/6 Turgutlu / Manisa
  • TELEFON: 0 (507) 507 8988
  • SOSYAL MEDYA:
AÇILIŞ - KAPANIŞ 08:30 - 19:30
SERVİS SAATLERİ 08:30 - 19:30
SERVİS YERLERİ TÜRKİYE

FİRMA HAKKINDA

Firmamız geniş ürün yelpazesi ile kalite ve uygun fiyat politikasından ödün vermeden, siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten gurur duyar. Sektörde başarılı firmalar arasına girmeyi hedefleyen firmamız; her geçen gün marka değerine değer katıp, hedeflediği pazar payına biraz daha yaklaşmaktadır.

Kalite politikamız
Hedefimiz; firmamız bünyesinde çalışan uzman kadroların iyileştirme çalışmalarını, müşterilerimizin sürekli değişen ve gelişen ihtiyaçlarıyla birleştirip, olumlu geri dönüşleri optimum seviyeye çıkarmaktır. Pinem Ailesi olarak müşterilerimizin görüşleri bizim için her zaman yol gösterici olmuştur. Bu yüzdendir ki hedeflediğimiz kaliteye bizi ulaştıracak ışığın müşterilerimizden aldığımız geri dönüşler olduğunun bilincindeyiz.

Vizyonumuz
Ülke çapında kaliteli ürün ve hizmet sağlayan başarılı bir marka olmak ve aynı hedeflerle dünyada daha geniş alanlara yayılmaktır.

Misyonumuz
Hedeflerimize ulaşma yolunda, çağdaş bilgi ve teknolojileri kullanarak, kuruluşumuzda kalite anlayışını, şeffaflığı, katılımcı yaklaşımı ilke edinmek ve tüm çalışanlarımıza değer katacak şekilde bir yönetim şekli sunmak.

FİRMA HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.