• firmanrehberde@gmail.com
  • +905322025122
TAKİBE AL FAVORİLERE EKLE
285 ZİYARETÇİ
  • YETKİLİ KİŞİ: Sabri Yılmaz
  • ADRES: Oruçreis, Tekstilkent Cd 10-a D:no 52, 34235 Esenler/İstanbul
  • TELEFON: 0 (850) 307 0009
  • SOSYAL MEDYA:
AÇILIŞ - KAPANIŞ 08:00 - 08:00

FİRMA HAKKINDA

Hizmetlerimiz
Kanıtlanmış Sonuçlar

Ozel Ambulans, her ölçekten müşterinin karşı karşıya kaldığı kritik sorunları çözmeyi amaçlıyor. Benzersiz yaklaşımımız bizi hem farklı hem de başarılı kılıyor. Kuruluşların değişimi kolaylaştırmasına, vizyonlarını gerçekleştirmesine, performans ve üretkenliği optimize etmesine yardımcı olmak üzere çok çeşitli hizmetler ve çözümler sunuyoruz.

İletişime Geçin
Özel Ambulans
7/24 Ambulans Hizmeti

Özel Ambulans

Acil Ambulans

Hasta Nakil Ambulansı

Şehirler Arası Ambulans

Uluslar Arası Ambulans

Doktorlu Ambulans

Sabit Nokta Ambulans

Ambulans Kiralama​

Hastaneden Eve Nakil

Evden Hastaneye Nakil

Eve Doktor Hizmeti

Eve Sağlık Personeli

Evde Serum

Organizasyonlarda Ambulans

Kiralık Özel Ambulans

İletişime Geçin
özel ambulans
Acil Ambulans
O An Ordayız

Acil Yardım Ambulanslarımız araç içi donanımı ve malzemeleri, sağlık bakanlığının istediği gibi bir hasta ya veya yaralı ya 9 saat sürebilecek müdahale düşünülerek hazırlanmış.
Özel Ambulans her daim sizlerin sağlığı için hazırdır. Gece veya gündüz fark etmez ihtiyacınız olduğu anda acil hattımız ( 08503070009 ) numaralı hattan çağrı merkezi ekibine ulaşarak acil ambulansını çağırabilirsiniz.

İletişime Geçin
Acil Ambulans
Hasta Nakil Ambulansı
Üstün Hizmet

Özel Ambulans hasta nakli yapan araçları ile Türkiye geneline hizmet vermektedir. Uluslar arası hasta nakli için genelde hava yolu tercih edildiği gibi hastanın durumu doğrultusunda Türkiye genelinde şehirler arası’da hasta nakli gerçekleştirmektedir.
TURKSIS Özel Ambulans olarak her daim son teknoloji ile donatılmış hasta nakil araçlarımız ile sizlere en kaliteli hizmeti vermekten onur duyarız.

İletişime Geçin
Hasta Nakil Ambulans
Şehirler Arası Ambulans
Güvenilir Hizmet

Şehirler Arası Ambulans Hizmetleri

Hastanın daha donanımlı, Özel tedaviye ihtiyaç duyduğu durumlar veya kontrollü ve oksijen destekli taşınması gerekliliğiyle Şehirlerarası Hasta Nakil Özel ambulans olarak farklı şehirlere yapılacak hasta nakilleri için en güvenilir hizmeti sunmaktadır. Hastaneden eve nakil yada evden hastaneye nakil hizmetlerinde güvenli ve konforlu bir taşıma yapmaktayız. Genelde daha çok talep şehir içi hasta nakil üzerine olsa da Özel Ambulans şehirler arası nakil işlerinde yılın tamamında sizlere bu hizmeti vermektedir.
Diğer İllerden Şehirlerarası Hasta Nakil
İstanbul merkezli olan firmamız şehir dışındaki hastanelerden İstanbul içine nakillerde sizlere eksiksiz hizmetler sunmaktadır. Bünyemizde bulunan tüm ambulans ve nakil araçlarımız tam donanımlı araçlar ve tecrübeli ekiplerle hizmet vermektedir. Hasta sağlığı son derece önemli olup Özel Ambulans içinde oldukça değerli olup baştan sona hatasız ve eksiksiz bir anlayışla sizlere destek vermekteyiz. Şehirlerarası Hasta Nakil işlemi öncesinde hastanın mevcut doktorları ile görüşülüp hasta hakkında tüm bilgiler ekiplerimizce edinilmektedir. Sevki yapılan hastanın bilgisi doktorundan alınmadan araçlarımız sevk işlemine başlamamaktadır.

İletişime Geçin
sehirlerarası özel ambulansı
Uluslar Arası Ambulans
Profesyonel. Güvenilir. Nitelikli Bakım Uzmanları

Ambulans Hizmeti olarak kara yolu ulaşımı olan ülkeler arası hastaların transferlerini profesyonel kadromuz ve son model özel süspansiyona sahip ambulanslarımız (Mercedes Sprinter ve Wolkswagen Crafter) ile rahat ve konforlu olarak transferleri gerçekleştirilmektedir. Ambulanslarımızda ayrıca uzun mesafeli yolculuklar da hastanın oksijen ihtiyacı gerekli ise araçlarımız da kendi oksijeni üreten (Oksijen Konsantratör Cihazı) cihazımız sayesinde oksijen sıkıntısı çekmemektedir. Ventilatör cihazlarımız da buna uyumlu olduğu için sorun yaşanmamaktadır.

Bu hizmetimiz hem uygun maliyetli hem de konforludur.

Özel Ambulans

Acil Ambulans

Hasta Nakil Ambulansı

Şehirler Arası Ambulans

Uluslar Arası Ambulans

Doktorlu Ambulans

7 / 24 Acil Sağlık Hizmeti​

Evde Doktor Muayene

Sabit Nokta Ambulans

Ambulans Kiralama

Yerinde Sağlık Hizmetleri

Tıbbi Danışmanlık

Hastaneden Eve Nakil

Evden Hastaneye Nakil

İletişime Geçin
Uluslar Arası Ambulans
Doktorlu Ambulans
Uzman Kadro

Acil bir durumda Özel Ambulansa ilk ulaştığı andan itibaren, bulunduğu yere iletilen acil doktor ve tam yoğun bakım donanımlı ambulans ile tedavisi tamamlanıncaya veya en uygun hastaneye nakli ve doktor ile buluşmasını takiben hastanedeki yatağına teslim edilmesi ile sonuçlanır.

İletişime Geçin
doktorlu ambulans
Sabit Nokta Ambulans
İşinizi Büyütün

Sabit ambulans nokta hizmeti kurumsal müşterilerimizin talepleri doğrultusunda belirli bir bölgede ,özellikle şehir merkezine uzak veya yakınında herhangi bir sağlık merkezi bulunmayan yerlerde sabit ambulans kurgusu yapılarak etkin şekilde fayda sağlanabilmektedir. Bu kurgular sanayi siteleri, konut ve özel yerleşim birimleri , fabrikalar gibi birçok noktaya uygulanabilmektedir.

İletişime Geçin
Sabit Nokta Ambulans
Organizasyonlarda Ambulans
Hedeflerinize Ulaşın

TURKSIS ile Güvendesiniz

FİRMA HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.