• firmanrehberde@gmail.com
  • +905322025122

Selam Çeyiz Konya

TAKİBE AL FAVORİLERE EKLE
430 ZİYARETÇİ
  • YETKİLİ KİŞİ: Emine KESİKBAŞ
  • ADRES: Ulubatlı Hasan Mahallesi Kafes Sokak NO:4/F
  • TELEFON: 0 (545) 787 8999
  • SOSYAL MEDYA:
AÇILIŞ - KAPANIŞ 09:00 - 18:00

FİRMA HAKKINDA

FİRMAMIZ; Konya’da Tekstil ürünleri alanında faaliyet göstermektedir.

40 yılı aşan tecrübemiz ve profosyonel ekibimiz ile yüzlerce farklı ürün ve müşterilerimizin özel işleri için yoğun çalışmalar sayesinde pek çok işe imza atmıştır. Gelecekte de kaliteden ödün vermeden çalışanları ile birlikte bu sayıyı yükseltmeyi hedeflemektedir.

Firmamızın kurulduğu tarihten günümüze kadar müşterilerine tecrübe, memnuniyet ve güvenilirlik unsurlarının sağlanmasının garantisi olmuştur.

Güvenilir kurum olma ilkesiyle hareket eden firmamız, bu ilkeyi kurum kültürü haline getirmek amacıyla üretim ve hizmet kalitesini en üst seviyede tutmaktadır.

Firmamız;

Yatak odası takımı, mutfak takımı, nevresim takımı, pike takımı, salon takımı gibi onlarca farklı ürünler gibi bilinen tüm çeyiz ürünlerinin hazır seçenek ve müşterilerimizin özel istekleri doğrultusunda ürünlerin imalatını yapmaktayız. Firmamızın başlıca çalışma prensibi, iş ahlakından ve dürüstlükten taviz vermeden müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamak üzerine kuruludur.

Misyon;

Müşteri ve çalışanına artı değer sağlayan, hizmetleriyle geniş kitlelere erişen ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla ilk akla gelen ve tercih edilen firma olmak.

Vizyon;

Müşterilerimize hizmetini kalite ve etik değerlerden ödün vermeden her seferinde beklentileri aşarak sunmak.

Saygılarımızla Emine KESİKBAŞ firma sahibi.

FİRMA HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.