• firmanrehberde@gmail.com
  • +905322025122
TAKİBE AL FAVORİLERE EKLE
273 ZİYARETÇİ
  • YETKİLİ KİŞİ: gökhan yasdal
  • ADRES: Meclis mh. Teraziler cd. PERPİM Sanayi Sitesi A Blok No:71 Sancaktepe İstanbul
  • TELEFON: 0 (216) 313 7533
  • SOSYAL MEDYA:
AÇILIŞ - KAPANIŞ 08:30 - 18:00
SERVİS SAATLERİ 08:30 - 18:00
SERVİS YERLERİ TÜRKİYE

FİRMA HAKKINDA

MED MAKİNA olarak 2012 Mayıs ayından günümüze ” TEMİZ ODA ,Hijyenik İklimlendirme” sektöründe imalat ve uygulamalar yapmaktayız. Ar-Ge’ye dayalı mühendislik çözümleri,  hızlı ve optimum maliyetli tasarımlar ile özellikle medikal sektör, hastane, ameliyathane, yoğun bakım ve temiz oda uygulamalarında uzman ekiplerimizle anahtar teslim projeler gerçekleştirmekteyiz.

Klima Santrali, Aseptizör, Pass Box, Laminar Akışlı Üniteler, Özel Filtrasyon Makinaları,  interlock temiz oda kapı sistemleri, Hava Duşu imalatları da yapmaktayız.

Tarihçe

MED MAKİNA olarak 2012 Mayıs ayından günümüze “Hijyenik İklimlendirme” sektöründe imalat ve uygulamalar yapmaktayız. Ar-Ge’ye dayalı mühendislik çözümleri,  hızlı ve optimum maliyetli tasarımlar ile özellikle medikal sektör, hastane, ameliyathane, yoğun bakım ve temiz oda uygulamalarında uzman ekiplerimizle anahtar teslim projeler gerçekleştirmekteyiz. 

Projelendirme, detaylı çizim ve proje tasarım hizmetleri, kurulum danışmanlığı, ihtiyaçlarınıza göre özel imalat makina tasarımları, Ar-Ge çalışmaları, ürün geliştirme hizmetleri alanlarında çalışmalar yürütmekteyiz.

Ayrıca Klima Santrali, Aseptizör, Pass Box, Laminar Akışlı Üniteler, Özel Filtrasyon Makinaları,  interlock temiz oda kapı sistemleri, Hava Duşu imalatları da yapmaktayız.

FİRMA HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.